Érdemes néhány pontban összefoglalni a szellőzéskorszerűsítés előnyeit, mi az ami a korszerűsítés során hasznot hoz a társasházban élők számára?

A legtöbb esetben a lakók, csak a költségoldalát látják egy beruházásnak, érdemes tehát megvizsgálni, milyen előnyöket tudunk felmutatni az átalakításnak köszönhetően:

Korszerű Gebhart Ventilátor
Korszerű Gebhart Ventilátor beépítve
elektromos fogyasztása csak 50 Kwh!

Az első és legfontosabb érv a szellőzésre fordított energia költségek csökkentése. Abban az esetben ha a tetőventilátorokat 24 órás üzemben használjuk egy korszerű berendezés esetén akár 60 – 75%-al is csökkenthetjük a villamosenergia felhasználást. Az energia megtakarításból – általánosan elmondható – a szellőzéskorszerűsítés, egy maximum két év alatt megtérül. A tetőventilátorok korszerűsítése során megtakarított összeg általános tartalékot képezhet – a közös költségen belül – akár más felújításra és korszerűsítésre, vagy megelőzhető – akár több éven keresztül is – a közös költség növelése. Ami a lakók számára nem elhanyagolható szempont…

Szakaszos üzem esetén a fenti előny szintén igaz, kiegészítve azzal, hogy az energiatakarékos társasházi szellőzőmotorok üzembe helyezésével növelhetjük a tetőventilátorok üzemidejét! Ezáltal növeljük a lakók komfortérzetét is!

A korszerű tetőventilátorok mellett szól az is, hogy a 20-30 éves konstrukciókkal szemben alacsony karbantartási költséggel üzemeltethetőek. Így jelentősen mérsékelhetjük az év közbeni váratlan kiadásokat!

Állapotfelméréseink során több esetben tapasztaltuk, hogy az elavult konstrukciók nagy zajterheléssel dolgoznak. Ez a felső szinteken lakók számára jelent sokszor jelentős kellemetlenséget. Az általunk forgalmazott tetőventilátorok alacsony zajterheléssel működnek, a csendes üzemelés garantálja a lakók nyugalmát. Ezzel sok felesleges konfliktustól is megkímélhetjük a közös képviselőt.

Korszerű teljesítmény és nagyobb hatásfok! Az általunk forgalmazott szellőzőberendezések hatásfoka jelentősen nagyobb mint a régi szellőzőmotorok teljesítménye. Ez segítséget nyújt abban, hogy a feleslegesen nagy és túlméretezett elavult szellőzőberendezéseket lecseréljük, így nem csak költségeinket hanem környezetünket is kíméljük.

Abban az esetben, ha a lakóközösség már korábban úgy döntött, hogy a régi típusú szellőzőmotorokat – a költségek csökkentése miatt – nem üzemelteti az energia megtakarítással nyilván nem lehet számolni. Ebben az esetben a szellőzés nem biztosított, ezért érdemes elgondolkodni egy korszerű tetőventilátor telepítésén. ( Különös tekintettel arra, ha az adott épületben gázüzemű készülékek is üzemelnek! Ebben az esetben mindenképp szükséges a szellőzés megoldása!) A fent említettek alapján a korszerű tetőventilátorok alacsony energia költség mellett akár ház adottságainak megfelelően – a különböző napszakoknak megfelelően – programozható módon, optimálisan biztosítják a szükséges légcserét! Nem működő szellőzőberendezések esetén egyértelműen növeljük komfort érzetünk és biztosítjuk egészséges életterünket!

Energiamegtakarítás! Komfortnövelés! Alacsony karbantartási igény!

A szöveg jogtulajdonosa a tarsashazszellozes.hu® ahol a szakértelmet is hozzáteszik! A szöveg részben vagy egészben történő idézése engedélyköteles!