Energiatakarékos Társasház Szellőzés
greenventer[kukac]greenventer.hu
H-P: 08:00 - 17:00
Mi nem csak egy szellőzőrendszert kívánunk Önnek eladni: a Greenventer és partnerei ingyenes helyszíni felmérés és alapos bejárás nélkül nem adnak árajánlatot! Ennek oka az, hogy Ön elé a legmegfelelőbb ajánlatot tegyük le. Állapotfelmérésünk során a következő feladatokat látjuk el:

  • gerinccsatornák és oldalvezetékek állapotának felderítése
  • helyiségekben található anemosztátok állapota
  • helyiségek légutánpótlása
  • nyílászárók állapota
  • légbevezetők megléte és típusa

Ingyenes helyszíni felmérésünk során teljes körűen elvégezzük ezeket a vizsgálatokat, azért, hogy a felszerelt szellőzőrendszer egy jól működő berendezés részei legyenek. Ajánlatunkban részletesen kitérünk a szellőzőrendszer jelenlegi állapotára és megoldási javaslatot teszünk annak javítására, ha szükséges.

A szellőzőrendszer telepítése előtt javasoljuk a berendezés kamerás átvizsgálását*, ha szükséges a szellőző rendszer tisztítását és javítását* is. Bővebben a szellőző tisztításról... Amennyiben vevőink részéről felmerül az igény, úgy kollégáink a teljes épületre vonatkozóan elkészítik az épület légellátási tervét és a kivitelezés végén ellenőrizzük azt, hogy az a mindenkori hatályos szabványoknak megfeleljen.

*A kamerás átvizsgálás és a szellőzőrendszer tisztítás, javítás térítésköteles, a bejárást követően a berendezés jelenlegi állapotától függően javasoljuk ezek elvégzését. A további egyéb kiegészítő szolgáltatások elvégzésére árajánlatunkban javaslatot teszünk.

tarsashazszellozes.hu® ahol a szakértelmet is hozzáteszik!

A szöveg részben vagy egészben történő idézése engedélyköteles!

img_divider

A szolgáltatás legfőbb előnyei

Elsőre nem is gondolnánk, hogy a beltéri levegő sok esetben tartalmaz polleneket és allergéneket, melyek megkeseríthetik az allergiában, asztmában szenvedők életét. Sőt a pára és a takarítás során használt illékony vegyi anyagok is olyan betegségek kialakulásához vezethet, melyek hosszabb távon súlyossá vagy akár krónikussá is válhatnak. Mindez elsősorban a nem megfelelően karbantartott társasházi szellőzőrendszereknek köszönhető.

  Nincsenek kellemetlen szagok
  Friss és megfelelő minőségű levegő biztosítása
 Megelőzhetőek az allergiás tünetek
  Energiatakarékos megoldás
  Költséghatékony kivitelezés

Segítünk a döntésben! Kérje díjmentes konzultációnkat!