Energiatakarékos Társasház Szellőzés
greenventer[kukac]greenventer.hu
H-P: 08:00 - 17:00

Épület felújítás során, a szellőzés sok esetben háttérbe szorul. Pedig a felújítások költségét nézve, valószínűleg ez az, ami egy épület esetében a legkevesebb költséggel megvalósítható beruházás és ez, amely a legrövidebb idő alatt megtérül. Feltételezve, hogy a megfelelő berendezések kerülnek telepítésre.

MIÉRT SZÜKSÉGES?

Levegőszennyezéskor főként a kültéri szennyezőanyagokra gondolunk, ugyanakkor életünk legnagyobb részét zárt térben töltjük. Már pedig a zárt terekben, így otthonunkban is számos mesterséges, káros anyag található, melyek komoly egészségügyi károkat okozhatnak. Ilyen lehet például az allergia vagy asztma.

MIÉRT BÍZZON BENNÜNK?

A szellőző berendezés állapota nagyban befolyásolja komfortérzetünket, és néha még tűzveszélyes is lehet. Mi a Greenventernél olyan berendezéseket ajánlunk, amelyek gyorsan megtérülő beruházásként lehetőséget teremtenek az életminőség és közérzetünk javítására. Berendezéseink üzemeltetési költsége nagyon kedvező és hosszútávon tervezhető. A gyártó és forgalmazó által biztosított garanciaidő pedig megbízhatóságot nyújt.

Régi típusú szellőző berendezés
 
Új típusú szellőző berendezés

img_divider

A szolgáltatás legfőbb előnyei

Elsőre nem is gondolnánk, hogy a beltéri levegő sok esetben tartalmaz polleneket és allergéneket, melyek megkeseríthetik az allergiában, asztmában szenvedők életét. Sőt a pára és a takarítás során használt illékony vegyi anyagok is olyan betegségek kialakulásához vezethet, melyek hosszabb távon súlyossá vagy akár krónikussá is válhatnak. Mindez elsősorban a nem megfelelően karbantartott társasházi szellőzőrendszereknek köszönhető.

  Nincsenek kellemetlen szagok
  Friss és megfelelő minőségű levegő biztosítása
 Megelőzhetőek az allergiás tünetek
  Energiatakarékos megoldás
  Költséghatékony kivitelezés

Segítünk a döntésben! Kérje díjmentes konzultációnkat!