helyszíni felmérés
Szellőző rendszer átalakítás előtt lényeges pont a helyszíni felmérés.

Alapos felmérés = biztonságos rendszer

A felhasználó szempontjából nem mindegy, hogy milyen berendezést választunk. A piacon megtálalhatóak a hagyományos tetőventilátorok, a szélenergiával meghajtott berendezések vagy épp a kiegészítő napelemmel ellátott tetőventillátor típusok. A választás során a különböző tulajdonságok mellett figyelembe kell venni az ár mellett a leendő rendszer testreszabhatóságát is.

KEDVEZŐ ÁRÚ TETŐVENTILÁTOROK – ENERGIATAKARÉKOS MŰKÖDÉSSEL!

AKÁR 70% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS!

Amikor felmerül az igény a szellőzés átalakítására, sok esetben a jelenlegi állapot felmérése háttérbe szorul. Ez azonban problémákkal járhat! Helyszíni felmérésünk során ugyanis felderítjük a szellőző gerinccsatornák és oldalvezetékek állapotát. Csak így kaphatunk teljes képet a rendszer átalakítás előtti állapotáról. Fontos a helyiségekben található anemosztátok állapotáról is meggyőződni, mert a koszos, eltömődött légszelepek jelentősen rontják a szellőzés hatékonyságát. Nagyon fontos – de sokszor elhanyagolt szempont – a lakásokból kiszívott levegő utánpótlásának biztosítása. Ha ezt a pontot kihagyjuk, a szellőzés nem működik megfelelően. Egy helyiségből a fáradt elszívott levegőt pótolni kell….

A szellőztetést végző elektromos berendezés kiváltásakor meg kell vizsgálni az épületben található helyiségek légutánpótlását is, a nyílászárók állapota, valamint a légbevezetők megléte és típusa is lényeges elem. Felmérésünk során teljes körűen elvégezzük ezeket a vizsgálatokat, azért, hogy a felszerelt berendezések egy jól működő rendszer részei legyenek. Ajánlatunkban részletesen kitérünk a rendszer jelenlegi állapotára és megoldási javaslatot teszünk annak javítására, ha szükséges.

 

tarsashazszellozes.hu® ahol a szakértelmet is hozzáteszik!

A szöveg részben vagy egészben történő idézése engedélyköteles!