Energiatakarékos Társasház Szellőzés
greenventer[kukac]greenventer.hu
H-P: 08:00 - 17:00
A szellőző tisztítás az évtizedek óta érintetlen társasházi szellőzőrendszerekben több szempontból is indokolt. Már nem csak higiéniai követelmény, de tűzrendészeti előírás is bizonyos házmagasság felett, 3 évente. Az általunk elvégzett munka minőségét infrakamerás felvétellel igazoljuk, a tisztítás előtti és utáni állapotokról egyaránt.

SZELLŐZŐTISZTÍTÁS LÉPÉSEI

  • a szellőztető ventillátor áramtalanítása;
  • a légcsatorna infrakamerás vizsgálata tisztítás előtt;
  • a szellőzőcső mechanikus, szárazkefés tisztítása;
  • infrakamerás vizsgálat az eredmény dokumentálására;
  • ventillátor összeszerelése, üzembehelyezése;

ZSÍRTALANÍTÁS

Azon ügyfeleink számára, akik a száraz kefés szellőző tisztításon felül igénylik a légcsatorna zsírtalanítását, ajánlunk egy lúgos szappanosítást. Ennek során élelmiszeriparban engedélyezett lúgos permettel szappanosítjuk el a zsíros lerakódást, ami ezután már éghetetlen és „ehetetlen” lesz bármely kártevő számára.

OTSZ előírás

„A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint étterem konyhai szellőző (szagelszívó) rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában lakóépületben 3 évente, étterem rendeltetés estében félévente tisztítani és annak elvégzését írásban igazolni kell.”

img_divider

A szolgáltatás legfőbb előnyei

Elsőre nem is gondolnánk, hogy a beltéri levegő sok esetben tartalmaz polleneket és allergéneket, melyek megkeseríthetik az allergiában, asztmában szenvedők életét. Sőt a pára és a takarítás során használt illékony vegyi anyagok is olyan betegségek kialakulásához vezethet, melyek hosszabb távon súlyossá vagy akár krónikussá is válhatnak. Mindez elsősorban a nem megfelelően karbantartott társasházi szellőzőrendszereknek köszönhető.

  Nincsenek kellemetlen szagok
  Friss és megfelelő minőségű levegő biztosítása
 Megelőzhetőek az allergiás tünetek
  Energiatakarékos megoldás
  Költséghatékony kivitelezés

Segítünk a döntésben! Kérje díjmentes konzultációnkat!