Szellőző tisztítás

Társasházi szellőző tisztítás:

A szellőző tisztítás az évtizedek óta érintetlen társasházi szellőzőrendszerekben több szempontból is indokolt. Már nem csak higiéniai követelmény, de tűzrendészeti előírás is bizonyos házmagasság felett, 3 évente.  Az általunk  elvégzett munka minőségét infrakamerás felvétellel igazoljuk, a tisztítás előtti és utáni állapotokról egyaránt.

A szellőző tisztítás technológiai lépései:

  • a szellőztető ventillátor áramtalanítása;
  • a légcsatorna infrakamerás vizsgálata tisztítás előtt;
  • a szellőzőcső mechanikus, szárazkefés tisztítása;
  • infrakamerás vizsgálat az eredmény dokumentálására;
  • ventillátor összeszerelése, üzembehelyezése;

Zsírtalanítás:

Azon ügyfeleink számára, akik a száraz kefés szellőző tisztításon felül igénylik a légcsatorna zsírtalanítását, ajánlunk egy lúgos szappanosítást. Ennek során élelmiszeriparban engedélyezett lúgos permettel szappanosítjuk el a zsíros lerakódást, ami ezután már éghetetlen és „ehetetlen” lesz bármely kártevő számára.

OTSZ előírás:

„A 14 méternél magasabban lévő legfelső használati szinttel rendelkező lakóépület központi szellőző rendszerét, valamint étterem konyhai szellőző (szagelszívó) rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában lakóépületben 3 évente, étterem rendeltetés estében félévente tisztítani és annak elvégzését írásban igazolni kell.”

Bővebb információt szellőző tisztítás szolgáltatásunkról itt talál >>

Ide kattintva olvashat bővebben a szellőző tisztítás jelentőségéről >>