Ingyenes helyszíni felmérés

Mi nem csak egy berendezést kívánunk Önnek eladni: a Greenventer és partnerei ingyenes helyszíni felmérés és alapos bejárás nélkül nem adnak árajánlatot! Ennek oka az, hogy Ön elé a legmegfelelőbb ajánlatot tegyük le. Állapotfelmérésünk során a következő feladatokat látjuk el:

  • gerinccsatornák és oldalvezetékek állapotának felderítése
  • helyiségekben található anemosztátok állapota
  • helyiségek légutánpótlása
  • nyílászárók állapota
  • légbevezetők megléte és típusa

Ingyenes helyszíni felmérésünk során teljes körűen elvégezzük ezeket a vizsgálatokat, azért, hogy a felszerelt berendezések egy jól működő rendszer részei legyenek. Ajánlatunkban részletesen kitérünk a rendszer jelenlegi állapotára és megoldási javaslatot teszünk annak javítására, ha szükséges.

ingyenes helyszíni felmérés

A berendezések telepítése előtt javasoljuk a szellőzőrendszer kamerás átvizsgálását*, ha szükséges tisztítását és javítását* is. Bővebben a szellőzőtisztításról…

Amennyiben vevőink részéről felmerül az igény, úgy kollégáink a teljes épületre vonatkozóan elkészítik az épület légellátási tervét és a kivitelezés végén ellenőrizzük azt, hogy az a mindenkori hatályos szabványoknak megfeleljen.

*A kamerás átvizsgálás és tisztítás, javítás térítésköteles, a bejárást követően a rendszer jelenlegi állapotától függően javasoljuk ezek elvégzését. A további egyéb kiegészítő szolgáltatások elvégzésére árajánlatunkban javaslatot teszünk.

Ide kattintva olvashat részletesebben a helyszíni felmérés fontosságáról>>

tarsashazszellozes.hu® ahol a szakértelmet is hozzáteszik!

A szöveg részben vagy egészben történő idézése engedélyköteles!