Tisztelt Érdeklődő!

A korrekt tájékoztatás és korrekt ajánlatadás társaságunk célja, ezért csak pontos típus és a szükséges darabszámok ismeretében tudjuk elkészíteni ajánlatunkat az Ön társasháza számára!
Energiatakarékos tetőventilátor megoldások! Akár 50-70% energiamegtakarítás!


GreenVenter Napelemes Ventilátor beépítve

GreenVenter Napelemes Ventilátor beépítve

Greenventer Solar Ventilátor

Kialakítása és a különböző teljesítményváltozatok (15 W – 20 W – 30 W – 40 W*) széleskörű lehetőséget nyújtanak az alkalmazására. Könnyen alkalmazható társasházak már meglévő szellőző-felépítményére vagy ferde tetős épületeken, cserép vagy zsindelyfedés esetén is. Kis súlya lehetővé teszi az alkalmazást könnyűszerkezetű lemeztetők esetén is.

Milyen teljesítményre képes a napelemes ventilátor?

Alkalmazása során fontos a megfelelő légszállítási igény alapján kiválasztott változatot alkalmazni. A berendezés alkalmas családi házak szellőztetésére, társasházak vagy ipari épületek szellőzésének megoldására. Típustól függően a tetőventilátor – amely axiális lapátozással rendelkezik 300 – 1200 m3 légszállításra alkalmas. Padlás, tetőtér szellőzés, irodák, csarnokok vagy panelépületek helyiségeinek folyamatos szellőzésének biztosítására kiválóan alkalmazható, energiatakarékos ventilátor! Greenventer tetőventilátorok részletes leírását itt olvashatja.

Kérje ajánlatunkat vagy ingyenes felmérésünket! Kérjük töltse ki a jobb oldalon található adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önökkel a kapcsolatot!

Köszönjük érdeklődését!

Olvassa el milyen megtérüléssel és megtakarítással számolhat, ha szakértelmünket és berendezéseinket választja!