Tisztelt Érdeklődő!

A korrekt tájékoztatás és korrekt ajánlatadás társaságunk célja, ezért csak pontos típus és a szükséges darabszámok ismeretében tudjuk elkészíteni ajánlatunkat az Ön társasháza számára!

Energiatakarékos tetőventilátor megoldások! Akár 50-70% energiamegtakarítás!


Nicorta – Gebhart RDA tetőventilátor 

Korszerű Gebhart Ventilátor

Korszerű Gebhart Ventilátor beépítve
elektromos fogyasztása csak 50 wh!

Prémium minőségű tetőventilátor, alacsony zaj kibocsájtás mellett hosszú élettartammal, alacsony energiafogyasztással! Könnyen illeszthető és kedvező áron fenntartható megoldás az épületek szellőztetésre. Rövid szállítási idő és világszínvonalú rugalmas megoldások biztosítják a megfelelő és állandó minőségű szellőzést. A sokoldalú kiegészítő berendezéseknek köszönhetően a vevői igényeknek megfelelően állíthatjuk be a tetőventilátor működését és a szellőzés hatékonyságát. RDA tetőventilátorok részletes leírását itt olvashatja.

A társasházak lakóinak alapvető igénye, hogy a szellőzés az átalakítás után is megfelelően működjön: hatékonyan mégis gazdaságosan. Az általunk forgalmazott és telepített RDA típusú tetőventilátorok a német Nicorta – Gebhart ventilátorgyártó termékei közé tartoznak. A társasházi szellőzésre alkalmazott különböző teljesítményű változataik teljes mértékben lefedik a társasházi igényeket. Ezek a bernedezések is működtethetőek a programozható 24 órás vezérlőegységgel.

Kérje ajánlatunkat vagy ingyenes felmérésünket! Kérjük töltse ki a jobb oldalon található adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önökkel a kapcsolatot!

Köszönjük érdeklődését!

Olvassa el milyen megtérüléssel és megtakarítással számolhat, ha szakértelmünket és berendezéseinket választja!