Tisztelt Érdeklődő!

A korrekt tájékoztatás és korrekt ajánlatadás társaságunk célja, ezért csak pontos típus és a szükséges darabszámok ismeretében tudjuk elkészíteni ajánlatunkat az Ön társasháza számára!
Energiatakarékos tetőventilátor megoldások! Akár 50-70% energiamegtakarítás!


Gebhart DHA Tetőventilátorok! Variációk az igényeknek megfelelően!

A német gyártású berendezések időtálló megoldásokat kínálnak, garantált teljesítménnyel. Akár 2 év gyári garanciával! A Gebhrat tetőventilátor a megbízható és állandó teljesítményt kínálnak. Igénhy szerint programozható vezérléssel biztosíthatjuk a lakók igényeihez igazodó illetve a vonatkozó szabványok által megkövetelt légszállítást.

DHA tetőventilátor új acél talpazaton

DHA tetőventilátor új acél talpazaton

A társasházi szellőzésre alkalmazott különböző kapacitású változataik teljes mértékben lefedik a társasházi igényeket. Áramfelvételük megfelel a modern igényeknek, alacsony energiafogyasztásuk kedvező, így jelentős költségcsökkentést érhető el használatuk során. Kapacitás változatok 400 m3/h (névleges fogyasztás 55 W/h) légszállítástól akár 1200 m3/h (névleges fogyasztás 85 W/h) légszállításig. DHA tetőventilátorok részletes leírását itt olvashatja.

A berendezések kialakítása egyszerű telepítést biztosít. A már meglévő felépítményre gyorsan telepíthető!

Különböző típusainak alklamazásával a szellőzés hatékonysága jobban optimalizálható! A Gebhart tetőventilátor  termékcsalád kínálta teljesítmény variációkkal több szellőztetési feladat megoldható akár egy átlagos társasház számára is. Például: egy csöves szellőzőrendszer esetén amennyiben csak a WC szellőzését biztosítjuk elegendő a Gebhart DHA családjának kissebb teljesítményű változata. Emelett gázűzemű konyha szelőztetése esetén a Gebhart tetőventilátor család nagyobb teljesítményű változata biztosítja a megfelelő szellőzést!
A különböző teljesítményű változatok pontos összeállításával tovább tudjuk csökkenteni a társasházak szellőzésére fordított energiáját! Mindezt úgy, hogy a szellőzés hatékonyságát nem csökkentjük! Olcsóbb szellőzés és kevesebb lakói panasz!

Kérje ajánlatunkat vagy ingyenes felmérésünket! Kérjük töltse ki a jobb oldalon található adatlapot és munkatársunk 24 órán belül felveszi Önökkel a kapcsolatot!

Köszönjük érdeklődését!

Olvassa el milyen megtérüléssel és megtakarítással számolhat, ha szakértelmünket és berendezéseinket választja!