Nyílászáróba építhető résszellőzők (légbevezetők)

 

GRV

A GR típusú résszellőzők (légbevezetők) lakó és kommunális épületek helyiségeinek szellőztetésére és tüzelőberendezések égési levegő ellátására alkalmazhatóak.

A nyílászáró tok-szárny felső részébe (a) és( b) ábra, vagy speciális esetben alulra egyaránt beépíthető. Keskeny méretének köszönhetően szinte észrevétlen marad a nyílászáróban. A szett tartalmazza a belső egységet és a külső eső-, és rovarvédőt (a) ábra mely külső árnyékoló vagy szúnyogháló esetén, lapos rovarvédő ráccsal helyettesíthető (b) ábra. Alumínium váza nagymértékben ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

Kérje ajánlatunkat!

 

Trimvent ® Select Xtra S13

Ideális választás új házak építésekor, illetve felújítások alkalmával.

A Trimvent Select Xtra S13 egy nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző, melynek formatervezett kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz nyílászáróinak. Az Xtra kivitelezés a korábbi típusok egy továbbfejlesztett változata, mely fokozottabb szellőzést biztosít, elérve ezzel az optimális levegőáramlást. A nagyobb nyílásméretek és hosszúságok lehetővé teszik, hogy ez a típus 60%-kal nagyobb hatékonysággal működjön. Kombinálható XC13 eső- és rovarvédővel illetve GS22 rovarráccsal.

Kérje ajánlatunkat!

 

Trimvent ® Select S13

Ideális választás új házak építésekor, illetve felújítások alkalmával.

A Trimvent Select S13 egy nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző, melynek formatervezett kialakítása elegáns megjelenést kölcsönöz nyílászáróinak. Kombinálható C13 eső és rovarvédővel illetve GS13 rovarráccsal. Az egyedi tervezésű billenő T-rúd és az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmes működtetést biztosít a beáramló levegő mennyiségének szabályozása során. A gyártásnál felhasznált UV stabil alapanyagoknak köszönhetően ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

Kérje ajánlatunkat!

 

SF Sound HANGSZIGETELT

Az SF Sound Attenuator Vent egy nyílászáróra szerelhető hangszigetelt manuális résszellőző, mely a zajcsökkentés költséghatékony módszere ott, ahol a hagyományos résszellőzők nem felelnek meg az akusztikai elvárásoknak.

A nyílászáró fix és nyíló részére vagy a toktoldóra egyaránt szerelhető, 13 mm-es furatréssel.

Kombinálható a Titon SF szellőzővel és/vagy az SF eső- és rovarvédővel, illetve az SF résszellőzővel. Több méretben és különböző hangszigetelési tulajdonságokkal rendelhető, attól függően, hogy milyenek a hangcsillapításra és az esztétikára vonatkozó követelmények. Minden nyílászáró típushoz használható, legyen az műanyag (PVC), fa vagy akár alumínium.

Jelenleg csak fehér színben rendelhető.

Alkalmazható lakóépület vagy ipari jellegű létesítményekben egyaránt.

Kérje ajánlatunkat!

 

SF

Nyílászáróra szerelhető ALUMÍNIUM résszellőző (légbevezető)

Az SF Ventilator manuális résszellőző egyedi tömítésének köszönhetően pontosabb záródást
tesz lehetővé, ezáltal nagyobb hőszigetelést és vízzáró képességet biztosít.
A nyílászáró fix és nyíló részére vagy akár toktoldóra egyaránt szerelhető, 13 mm-es furatréssel
vagy furatok sorozatával.

Műanyag (PVC) és aluímnium nyílászáróknál alkalmazható.

Amennyiben szükséges, utólag is könnyedén méretre vágható.

Jelenleg fehér színben elérhető, további szinekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ideális választás közületek és nem lakóépület jellegű létesítményekhez.

Kérje ajánlatunkat!

 

Hit & Miss

A Hit & Miss egy nyílászáróra szerelhető manuális résszellőző, mely a letisztult formának és az egyszerű működésének köszönhetően bárhol alkalmazható.

A nyílászáró fix és nyíló részére vagy a toktoldóra egyaránt szerelhető, 16 mm-es furatréssel vagy furatokkal. Eső- és rovarvédővel, illetve speciális hálóval van ellátva, mely a kisebb rovarok ellen is hatékony védelmet biztosít. Az egyszerű rögzítés lehetővé teszi, hogy szaktudás nélkül bárki könnyedén felszerelhesse.

Jelenleg három különböző színben rendelhető (fehér, barna, natúr alumínium).

Ideális választás régi típusú, már meglévő nyílászárókhoz, legyen az műanyag (PVC), fa vagy akár alumínium. Leginkább éjszakai szellőztetéshez ajánlott.

Kérje ajánlatunkat!

 

Üvegbe építhető résszellőzők (légbevezetők)

 

MAXIGLAZE

A Maxiglaze egy üvegbe szerelhető manuális résszellőző, mely közvetlenül a nyílászáró gyártásakor kerül beszerelésre, így nincs szükség furatok vagy rés készítésére a profilokba. Ideális választás új házak építésekor. Minden nyílászáró típushoz használható, legyen az műanyag (PVC), fa vagy akár alumínium.

Biztosítja az energia hatékonyabb felhasználását. Kényelmesen és egyszerűen működtethető kézzel, illetve a hozzá tartozó zsinór vagy pálca segítségével magasabb nyílászárók esetén.

Egyaránt alkalmazható 20, 24 és 28mm-es üvegvastagsághoz.
Fix léghozamú, gázkészülékekhez használható verzióban is elérhető.
Alapáron fehér színben rendelhető, alumínium vagy műanyag esővédővel. Az egyedi színekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

VARIGLAZE  

 

A Variglaze egy üvegbe szerelhető manuális résszellőző, mely közvetlenül a nyílászáró gyártásakor kerül beszerelésre, így nincs szükség furatok vagy rés készítésére a profilokba.

Ideális választás új házak építésekor. Minden nyílászáró típushoz használható, legyen az műanyag (PVC), fa vagy akár alumínium. Kettős fedéltömítéssel készül, a vízhatlanság javítása érdekében.
A „Slim” kialakítás egyedi és esztétikus megjelenést kölcsönöz nyílászáróinak. Kényelmesen és egyszerűen működtethető kézzel, illetve a hozzá tartozó zsinór vagy pálca segítségével, magasabb nyílászárók esetén.

Egyaránt alkalmazható 20, 22, 24 és 28mm-es üvegvastagsághoz. Fix léghozamú, gázkészülékekhez használható verzióban is elérhető.
Alapáron fehér színben rendelhető, alumínium vagy műanyag esővédővel. Az egyedi színekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Kérje ajánlatunkat!