Zajmentes tetőventilátor különböző felhasználási területekre. Társasházak, családiházak vagy ipari igények számára.

Energiatakarékos és Csendes működés!

A Wirplast WTL tetőventilátorok alacsony energiafogyasztás mellett kínálnak szellőzési problémákra megoldásokat. Halk működésük olyan helyeken is lehetőséget biztosít a felhasználásukra ahol kiemelten fontos a zajnélküli légcsere biztosítása. Zajmentes működés és megbízhatóság 3 év garanciával!

Ellenálló kialakítása, könnyű súllyal párosul!

230 V-ról működő 24W-os WTL tetőventilátor sík és sátortetős épületek tetején is alkalmazható. Anyaga Polipropilén, ami nagy ellenállóságot biztosít a környezeti hatásokkal szemben! Az ellenálló műanyag ház könnyű súllyal párosul így széles felhasználási lehetőséget biztosít akár könnyűszerkezetes rendszerek esetében is!

Könnyű szerelhetőség!

Három alapkialakítás segíti elő a könnyű szerelhetőséget és a széles alkalmazhatóságot. A berendezés telepíthető sátortetős vagy lapostetős épületek tetejére is. Cseréptetős vagy bitumen zsindelyes tető esetén egy csatlakozó adapter biztosítja a víz és légmentes szerelést. Hagyományos lapos tetők esetén pedig a meglévő felépítményekre könnyen illeszthető vagy igény esetén közvetlenül a szellőző strangra is ráépíthető a WTL ventilátor.

tetővenilátor

Wirplast ventilátor alkalmása társasházi szellőzőrendszeren

Wirplast WTL Tetőventilátor Család felhasználási területek:

A berendezés működését a piacvezető német EBM-Papst által gyártott radiális kialakítású ventilátor biztosítja. A radiális ventilátor jellemzője, hogy csendes működés mellett nagy nyomáskülönbséget tud létrehozni. A WTL ventilátor család típusait az alábbi alkalmazási helyeken javasoljuk felhasználni (egy strangos rendszerek, maximum 5 szintes épületek):

  • csarnokok
  • raktárak
  • irodaházak
  • társasházak
  • kórházak

Minden olyan épület, amelyben fontos a csendes és megbízhatóan működő szellőző berendezés alkalmazása. Részletekért lásd a technikai adatlapot.


Az üzemeltetési költsége Wirpalst WTL ventilátor 24W  – napi 24 órás üzem esetén:

24 órás üzemeltetési költség: 30 FT
Havi üzemeltetési költség: 900 FT
Éves üzemeltetési költség: 10800 FT

További Wirplast tetőkiegészítő elemek: wirplast.hu