Hagyományos szellőző ventilátorok a hagyományos berendezések kedvelőinek…

Variációk az igényeknek megfelelően.

A társasházak lakóinak alapvető igénye, hogy a szellőzés az átalakítás után is megfelelően működjön: hatékonyan mégis gazdaságosan. Az általunk telepített Ruck ventilátorok a német Ruck ventilátorgyártó termékei közé tartoznak. A társasházi szellőzésre alkalmazott különböző kapacitású változataik teljes mértékben lefedik a társasházi igényeket. Áramfelvételük megfelel a modern igényeknek, alacsony energiafogyasztásuk kedvező, így jelentős költségcsökkentést érhető el használatuk során.

Tulajdonságok röviden:

Formatervezett ház, alapkeret szívókúppal horganyzott acéllemezből, egyes változatok esetében alumíniumból. Radiális járókerék, hátrahajló lapozással, fokozatmentesen szabályozható motorral. Kapacitás változatok 400 m3/h légszállítástól akár 1200 m3/h légszállításig. Igény esetén akár sebesség kapcsolóval is.

A német gyártású berendezések időtálló megoldásokat kínálnak, garantált teljesítménnyel. Cégünk a megbízható és állandó teljesítmény mellett szakszerű telepítést végez. És biztosítja a lakók igényeihez igazodó illetve a vonatkozó szabványok által megkövetelt légszállítást.

Kérje ajánlatunkat és elvégezzük, az ingyenes szellőző rendszer állapot felmérést.

 

Gebhart RDA kép

Ruck RDA ventilátor aluminium házban.

Gebhart_Genovent_rgb_web

Ruck DHA ventilátor horganyzott acél házban.


 

Üzemeltetési költség Ruck 60W – napi 24 órás üzem esetén – teljesítmény szabályzás nélkül.

24 órás üzemeltetési költség: 72 FT
Havi üzemeltetési költség: 2160 FT
Éves üzemeltetési költség: 25920 FT