Alacsony beruházási költség!
Rövid megtérülési idő!

Alakítsa át épületének szellőzését a korszerű és energiatakarékos Greenventer Napelemes ventilátorral!

Kiegészítő akkumulátoros energiatárolás az éjszakai vagy napsütésmentes üzemidőre!

Csendes működés!

A Greenventer Napelemes ventilátor a szénkefe nélküli motornak köszönhetően csendes működésű és alacsony karbantartás igényű berendezés.

Optimálisan állítható napelemtábla!

A berendezés napelemtáblája 3 szögben állítható és a legjobb hatásfok érdekében 360 o-ban forgatható. A szükséges esetekben egyes típusoknál a napelemtábla külön is felrögzíthető. Igény esetén termosztáttal is kiegészíthető. Amely a rendszer be és kikapcsolását szabályozza.

Energiatakarékos szellőzés

Greenventer napelemesventilátor 5 szintes épület felépítményén. 700 m3/óra teljesítmény. Fürdő és WC helyiségek elszívására. Gázüzemű konyhák átszellőztetésére.

Greenventer napelemesventilátor 5 szintes épület felépítményén. 700 m3/óra teljesítmény. Fürdő és WC helyiségek elszívására. Gázüzemű konyhák kötelező átszellőztetésére.

Különböző kapacitású változatai (15 W – 20 W – 30 W – 40 W*) széleskörű lehetőséget nyújtanak a levegőcsere megoldására. Az energiaellátást a hálózati üzem mellett polikristályos típusú napelem biztosítja, amely a tájolásra és dőlésszögre kevésbé érzékeny, így a napelemes rendszerek telepítésekor, szélesebb felhasználási lehetőséget nyújt.

Megbízható működés!A rendszer szükség esetén kiegészíthető akkumulátorral, amelynek segítségével (teljes feltöltöttség esetén) akár 36 – 48 óráig is üzemelhet hálózati áramforrás nélkül. A berendezés napelemtáblája 3 szögben állítható és a legjobb hatásfok érdekében 360 o-ban forgatható. A szükséges esetekben egyes típusoknál a napelemtábla külön is felrögzíthető. Igény esetén termosztáttal is kiegészíthető. Amely a rendszer be és kikapcsolását szabályozza.

Válassza a Greenventer Solar ventilátort!

Ha energiatakarékos megoldást szeretne…..

A napelemes ventilátor ötvözi a hagyományos axiális ventilátorok előnyeit napjaink egyik legkorszerűbb energia-előállítási formájával.

Ha szellőzési megoldást keres gyors megtérüléssel…

Nagy légszállítási teljesítmény alacsony áramfelvétel mellett! Válassza a teljesítményt megfelelő ár-érték arányban!

További információk: Napelemes ventilátor termék ismertető

Technikai információk: Greenventer Solar technikai adatlap


Üzemeltetési költség Greenvent Solar 30W – napi 24 órás üzem esetén napelemes üzemmód nélkül:

24 órás üzemeltetési költség: 36 FT
Havi üzemeltetési költség: 1080 FT
Éves üzemeltetési költség: 12960 FT
Amennyiben a napelemes üzemmóddal is számolunk úgy az üzemeltetési költség kb. fele a fenti összegnek!